2BZ CarbonFocus Framework

2BZ als CarbonFocus Framework

Elk project dat is toegelaten op 2bezero.com dient voorzien te zijn van een geborgde kwaliteitsgarantie. 

Naast een geaccepteerd kwaliteitskeurmerk zoals bijvoorbeeld Verra of Goldstandard dient elk project op 2Bezero.com ook te voldoen aan ons eigen interne strenge kwaliteitsstandaard. 

Onze interne 2bezero Accreditatie afdeling maakt gebruik van het 2BZ Carbon Focus Framework om projecten te beoordelen op functionaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. 

Het 2BZ CarbonFocus Framework is ontwikkeld in samenwerking met diverse ervaren marktpartijen en biedt kopers de zekerheid van betrouwbare projecten. Pas na het doorlopen van het gehele 2BZ CarbonFocus toelatingstraject accepteren wij Carbon Removal Projecten op ons  platform. Zo bieden wij de klanten van 2bezero.com de zekerheid die je mag verwachten van ons.

 

Het CarbonFocus Framework bestaat uit een verkennings-, validatie-, accreditatie- en acceptatietraject waarin potentiële projecten een compleet certificeringstraject moeten doorlopen. Uiteraard worden onafhankelijke metingen en projectcalculaties altijd door meerdere accrediteurs geverifieerd. 

Na goedkeuring wordt het 2BZ CarbonFocus Projectplan voorzien van het kwaliteitskeurmerk 2BZ CarbonFocus en is het project klaar om ingezet te worden op 2BeZero.com

Samen maken we de Carbon Removal Markten transparanter en duurzamer!