Voor Kopers

“Wij helpen jouw bedrijf naar een net-zero strategie. 2bezero.com is koploper in het verbinden van vraag en aanbod op de Carbon Removal markt. Onze specialisten kijken graag met je mee hoe wij jouw unieke bedrijf met individuele maatwerkoplossingen kunnen helpen om naar zero impact te gaan”

~ 2BEZERO Team ~

2bezero helpt kopers met het reduceren van hun CO2 uitsloot middels Carbon Credits.

Lees hier hoe het in zijn werk gaat:

Het lijkt erop dat je interesse hebt om jouw bedrijf duurzamer in te richten. Je bent nu op de aanbodpagina waar je kan kiezen uit verschillende duurzame offset-projecten.

Om wereldwijd een CO2 vrije wereld te bereiken is het nodig om alle vermijdbare uitstoot te elimineren. Daarom is reductie altijd de eerste stap naar een CO2-neutrale organisatie. Wordt je bewust van de uitstoot die jouw organisatie genereert en probeer in kleine stappen alle uitstoot te vermijden.

Er zal de komende decennia in iedere organisatie een last-gap overblijven met uitstoot die niet vermijdbaar is. Om ook deze uitstoot te neutraliseren kan het verstandig zijn om hier Carbon Removal Certificates tegenover te zetten. Door te investeren in Carbon Removals zorg je voor daadwerkelijke verwijdering van CO2 uit de atmosfeer.

Op dit moment komen er steeds meer technische oplossingen op de markt om CO2 op te slaan en te verwijderen uit de atmosfeer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Direct Air Capture, Carbon Storage, Soil Carbon of Blue Carbon. Al deze projecten kan je vinden op 2Bezero.com

Kies een project bij jou in de buurt of kies een project dat dichtbij je hart ligt om aan mee te werken en bouw samen met ons aan een schonere wereld!

Mogelijkheden voor kopers

Marketplace
Marketplace

Gebruik onze Marktplaats om direct in contact te komen met jouw volgende klant! Met 2BZ Marketplace werk je met:

  • Gevalideerde projecten en projectpartners
  • Geborgde Payment afhandeling
  • Het grootste toegangsportaal tot klanten wereldwijd
Veiling
Veiling

Meld je project aan voor onze periodieke veilingen en krijg de hoogste marktprijs door mee te doen aan onze periodieke Carbon Auctions.

Binnen 2bezero.com geloven wij dat alleen een transparante en gezonde markt een sector kan helpen groeien en ontwikkelen. 2Bezero.com is opgericht met het doel om de Voluntary Carbon Markets transparanter en overzichtelijker te maken.

Vanuit die gedachte hebben we vanuit 2BZ de Carbon Auctions ontwikkeld. Alleen met een veiling ontstaat er de marktdynamiek en prijsvorming die nodig is om een transparante marktwerking te laten ontstaan.

Ons doel is om met de Carbon Auctions een leidende prijsvorming voor de VCM te ontwikkelen en bij te dragen aan de weg naar volwassenheid voor de Carbon Removal Markets.

Alle te veilen Carbon Assets worden eerst volgens ons interne certificeringssysteem gecontroleerd en gevalideerd voordat ze worden toegelaten op de Carbon Auctions.

2BZ Off-Market
2BZ Off-Market

Met ons 2Bezero netwerk verbinden we off-market kopers en verkopers met elkaar.

Onze accountmanagers zijn thuis in de veranderende wereld van Carbon Removal Units. Met een uitgebreid netwerk en betrouwbare staat van dienst kunnen wij voor elke specifieke marktvraag een invulling verzorgen. Of het nu gaat om Blue Carbon, Soil Carbon, DAC of Biochar: wij kennen de markt en de beschikbare projecten.

Elke koper heeft een uniek bedrijfs-DNA en een eigen cultuur met een unieke bedrijfsvisie. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom is ook elke offsetting uniek.

Onze accountmanagers snappen dat als geen ander en regelen daarom exact die specifieke CRU die bij jouw bedrijf passen.

Ook grote volumes CRU zijn bij ons mogelijk. Heeft jouw organisatie specifieke wensen zoals bijvoorbeeld Soil Carbon of Biochar maar kan je niet voldoende volumes vinden? Met 2BZ off-market Trade zijn we thuis in de markt en kunnen we op zoek gaan naar jouw behoefte. Mocht er onvoldoende beschikbaarheid op de markt zijn dan kunnen wij diverse projecten bundelen om tot een compleet portfolio gecertificeerde kwaliteits-CRU’s te komen die aansluiten bij jouw behoefte.

Meer informatie? Neem eens vrijblijvend contact met ons op om te sparren over jouw mogelijkheden!